• +420 731 159 137

100% Native Whey 1,8kg - Reflex Nutrition

100% Native Whey 1,8kg - Reflex Nutrition

100% Native Whey 1,8kg - Reflex Nutrition

Cena: 1 888
Jednotková cena: 104.89 Kč / 100g
DPH: 15%, Cena bez DPH: 1642 Kč
Dostupnost: Zboží je nedostupné
Kód zboží: 51549549

100% Native Whey je nejčistší dostupnou formou syrovátky na trhu - žádný jiný protein takovéto kvality nedosahuje. Reflex Nutrition garantuje absolutní čistotu a účinnost - 100% proteinu je získáno pomocí nativní technologie přímo z čerstvého mléka.

Hlavní benefity produktu:

  • 100% proteinu je získáno šetrně přímo z čerstvého mléka pocházejícího od krav z kontrolovaných evropských chovů živících se výhradně travou, pasterizováno jednou = maximální možná účinnost a čistota
  • 80 g bílkoviny na 100g!
  • Vysoce kvalitní bílkovina - přes 6g BCAA na 1 dávku (35g) - nejvyšší obsah esenciálních aminokyselin
  • Obsah čtvrté generace přátelských bakterií DUOLAC®
  • Kvalita a parametry velice blízké lidskému mléku
  • Bez nečistot, které obsahuje běžný syrovátkový protein
  • Čistá a přirozená chuť

100% Native Whey představuje absolutní špičku mezi proteiny - díky použité nativní technologii se s ním běžné syrovátkové proteiny, kdy je bílkovina získávána ze syrovátky, tedy druhotného produktu a nikoli přímo z mléka, nemůžou vůbec rovnat!

Syrovátkový protein je ze všech proteinů pro tělo zdaleka nejhodnotnější, avšak rozdílné způsoby zpracování vedou k velmi odlišným typům těchto proteinů co se týče složení, nečistot a chuti. A zde pouze nativní technologie dokáže garantovat parametry co nejvíce podobné původnímu přírodní podobě syrovátkových molekul obsažených v čerstvém mléce. Molekuly jsou totiž z mléka přímo extrahovány, čímž nedochází k jejich poškození, jak je tomu u běžné výroby. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturaci proteinových molekul). Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.

Srovnání obsahu proteinu na 100g u 100% Native Whey a dvou běžných syrovátkových proteinů:

 


 

Vyšší obsah aminokyselin

Způsob zpracování se samozřejmě projeví na obsahu aminokyselin - 100% Native Whey obsahuje ve srovnání s klasicky vyrobeným syrovátkovým proteinem až o 16% více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40% více cystinu.

Přátelské bakterie DUOLAC®

Probiotika jsou svým účinkem těsně spojená s funkcí zažívacího traktu a tedy i vstřebáváním přijímaných živin. Pokud jsou však nesprávně skladována, podstatně se to projeví na jejich účinnosti. Firma Cell Biotech proto přišla s patentovanou, nyní už čtvrtou generací přátelských bakterií DUOLAC® (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis a Lactobacillus Rhamnosus) uchováváných pomocí speciální chladící technologie, peptidů a polysacharidů, které bakteriím dodávají trvalou stabilitu a zajišťují, že se jich drtivá většina dostane do zažívacího traktu živých a v dobrém stavu.

Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce. Se sladidly.

SLOŽENÍ 

100% Native Whey Protein 1800g

obsahuje: Nativní syrovátkový koncentrát (60 %), Nativní syrovátkový izolát (35 %), aroma, kakaový prášek (pouze u příchutě chocolate perfection), zahušťovadlo karboxylmethyl celulóza, sladidlo sukralóza, barvivo (betanin - pouze u příchutě strawberries & cream), barvivo (beta karoten – pouze u příchutě vanilla ice cream), sladidlo steviol-glykosidy, LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus).

 

DÁVKOVÁNÍ 

100% Native Whey Protein 1800g

Rozmíchejte 35 g (přibližně 1 zarovnaná 60 ml odměrka) s 250 ml vody nebo v shakeru nebo mixéru. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 2-3 dávky denně.

Průměrné nutriční informace

  ve 100 gv 1 dávce 35 g  
Energetická hodnota 1591 kJ 556,85 kJ  
Energetická hodnota 375 kCal 131,25 kCal  
Bílkoviny - proteiny 80 g 28 g
Sacharidy - uhlohydráty 10,7 g 3,75 g
z toho cukry 0,3 g 0,11 g
Tuky 1,1 g 0,39 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,45 g 0,16 g
Vláknina 1 g 0,35 g
Sůl 450 mg 157,5 mg  

Aminokyselinové spektrum

  ve 100 gv 1 dávce 35 g  
Kyselina asparagová 10268 mg 3593,8 mg
Kyselina glutamová 17652 mg 6178,2 mg  
Alanin 4322 mg 1512,7 mg  
Arginin 2677 mg 936,95 mg  
Cystein 2468 mg 863,8 mg  
Fenylalanin 3847 mg 1346,45 mg  
Histidin 2153 mg 753,55 mg  
Glycin 1801 mg 630,35 mg  
Leucin 11717 mg 4100,95 mg  
Prolin 5701 mg 1995,35 mg  
Serin 4477 mg 1566,95 mg  
Threonin 4850 mg 1697,5 mg  
Lysin 9200 mg 3220 mg  
Methionin 2394 mg 837,9 mg  
Tryptofan 2108 mg 737,8 mg  
Tyrosin 3888 mg 1360,8 mg  
Valin 5378 mg 1882,3 mg  
Isoleucine 5320 % 1862 %  

MO – mikroorganismů v době výroby

  ve 100 gv 1 dávce 35 g  
Bifidobacterium Bifidum 600000000 MO 210000000 MO  
Lactobacillus Rhamnosus 600000000 MO 210000000 MO  
Lactobacillus Acidophilus 600000000 MO 210000000 MO